Skip to main content

Werkfit maken

"Weer fit én met passie naar de arbeidsmarkt!"

p4w artikel reintegratie p4w artikel reintegratie

Op dit moment heb je geen baan en een Werkloosheids, Arbeidsongeschiktheids- of Ziektewetuitkering van het UWV. Je wil graag weer werken, maar vindt dat ook moeilijk. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien ben je al lange tijd niet actief geweest op de arbeidsmarkt en is de stap naar een betaalde baan voor jou erg groot? Je wil dan liever eerst een tussenstap maken. Wellicht heb je recentelijk gewerkt, maar ben je een stukje zelfvertrouwen en ritme kwijtgeraakt sinds je ziek bent geworden en zonder werk zit? Mogelijk weet je niet wat voor soort werk je zou kunnen doen? Of weet je het even helemaal niet meer.

Herken je dit?

Dan komen we graag met jou in gesprek. Passion4work begeleidt al jaren succesvol werkzoekenden naar een passende en duurzame baan. We zorgen ervoor dat je weer een stap kan maken richting betaald werk. Passion4work vindt het belangrijk dat je weer fit én met passie naar de arbeidsmarkt gaat.

Werkfit maken

‘Werkfit maken’ is een re-integratietraject voor klanten met een WW-uitkering, AG-uitkering of een ZW-uitkering (WGA, WIA, WAO, Wajong, of WAZ) en beschikken over arbeidsvermogen. Het hoofddoel van het traject is dat je weer aan het werk kan. Daarbij richt Passion4work zich op: het versterken van de werknemersvaardigheden, verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit en het in kaart brengen van jouw arbeidsmarktpositie. Tijdens de intake spreken we af hoe we de onderdelen uit het UWV-Werkplan gaan uitvoeren. We maken concrete afspraken over de resultaten, de duur van het traject, het aantal begeleidingsuren en welke stappen er nodig zijn. Het is belangrijk dat jouw begeleidingstraject zo goed mogelijk bij jou en jouw situatie aansluit. (Een traject ‘Werkfit maken’ duurt maximaal 18 maanden.)

werkfitmaken

Als je kiest voor Passion4work, dan krijg je persoonlijke begeleiding op maat, aandacht en betrokkenheid. Wij kijken liever naar mogelijkheden en denken in oplossingen. Passion4work vindt het belangrijk dat je zelf het roer (weer) in eigen hand neemt en nadenkt over jouw talenten en hoe die het beste tot zijn recht kunnen komen.

Erkende coaches

Passion4work werkt tijdens dit traject uitsluitend met erkende coaches. Mariëlle de Graaf is een erkend beroepscoach en Marie-José Krijgsman is een erkend vitaal coach. Zij zijn beiden geschoold in het vak en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten naar de arbeidsmarkt.

“Bij Passion4work krijg je het gevoel dat je niet een nummer bent, maar écht een klant die resultaat zal gaan halen.”

Coachlocaties

De coachgesprekken vinden plaats op het kantoor van Passion4work, Grondmolen 7 te Halsteren of bij Stichting Zigzag, Edisonweg 8a te Vlissingen. Je parkeert daar gratis en voor de deur. Het is ook mogelijk om op andere locaties gesprekken te voeren met elkaar. Omdat Passion4work verschillende werkwijzen hanteert in een traject, kan je ook online begeleid worden.

Werkwijzen

Passion4work hanteert de volgende werkwijzen:

  • Persoonlijke gesprekken (face to face op kantoor en/of in de natuur, bijvoorbeeld ‘walk and talk’ en wandelcoaching).
  • Online coaching middels Microsoft Teams (chatten, berichten posten, bestanden delen en videobellen).
  • Telefonische gesprekken.
  • Online testomgeving.
  • Sporten en ontspannen onder begeleiding van een personal trainer.
  • Leefstijl- en vitaliteitsadvies.

Contact

Aanmelden voor het programma ‘Werkfit maken’, verloopt via de begeleider van het UWV. Interesse kan ook kenbaar gemaakt worden via ons contactformulier. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en ter oriëntatie. Je mag ook altijd persoonlijk contact opnemen via het telefoonnummer 0164-630302 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IMG 3924a web

Flyer

flyer tn werkfit maken
Werkfit maken