Professionals

"Samenwerken inspireert"


Passion4work werkt samen met een aantal professionals, zeker als het gaat om specifieke op maat trajecten.


 Mecheline Klijs

MechelineMecheline heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de professionalisering en inrichting van de HR functie binnen organisaties. Daarnaast ligt haar passie bij het begeleiden van veranderkundige vraagstukken en heeft zij ruime ervaring in het trainen en begeleiden van groepen.

Haar manier van werken is enthousiast en pragmatisch met een gezonde dosis humor.

 

 

www.dikkerklijs.nl 


 Marie-José Krijgsman 

krijgsmanMarie-José Krijgsman houdt van een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en fit zijn. Met alle verleidingen, een hoog eigen verwachtingspatroon en een drukke agenda, is het niet makkelijk om telkens de juiste keuzes te maken. Zij helpt de coachklant om stap voor stap te ontdekken wat goed voor hem is en wat past in zijn situatie. Ze gaat op zoek naar kleine veranderingen die prima vol te houden zijn. Zij gelooft in positieve gezondheidseffecten als je de aandacht voor goede voeding, bewegen en omgaan met stress met elkaar combineert. In haar coaching zijn deze drie pijlers telkens onlosmakelijk met elkaar verbonden: Food – Move – Brain.

 www.plan-c-lifestyle.nl


 Jocelyn Manderveld

jocelyn manderveld 2018Jocelyn Manderveld staat met haar bureau Passion4learning voor passie van leren met behulp van ICT. Zij volgt nieuwe ontwikkelingen & technologieën op de voet en beoordeelt deze op de meerwaarde voor leren.

Bij Passion4learning kan je terecht voor:

- projectmanagement van scholing- en innovatieprojecten;
- advisering over het inzetten van (ICT)-instrumenten bij het realiseren van leer- en ontwikkeltrajecten.

 www.passion4-learning.nl   


Yvette Eimers

Yvette Eimers

Yvette werkt al ruim 20 jaar als trainingsacteur en rollenspeler in assessments, workshops en coachgesprekken. Zij streeft ernaar om mensen binnen hun werkcontext verder te brengen in hun ontwikkeling. Ook wil ze hen stimuleren en uitdagen om hierin zelf de regie te nemen. Mensen, hun denken, hun emoties in relatie tot zichzelf en tot anderen: het boeit haar voortdurend. Als rollenspeler maakt zij, vanuit actie en interactie, gedrag en achterliggende motivaties inzichtelijk.

 

www.yvette-eimers.nl

CONTACT

info@passion4work.nl

Grondmolen 7

4661 TT HALSTEREN