professionals

Samenwerken inspireert


Passion4work werkt samen met een aantal professionals, zeker als het gaat om 'grotere' trajecten.

Jacco van den Berg

jacco3Jacco heeft veel ervaring met werving en selectievraagstukken. Daarnaast ondersteunt hij individuen in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling en richt zich hierbij op Leiderschap, Personeels- en Commercieel management. Leren is in zijn visie vooral doen.
Zijn trajecten kennen dan ook een hoog action learning gehalte. Hij is auteur van de boeken Samen in de modder! De rol van HR bij veranderingsmanagement, Professioneel coachen en POP in Nederland. Jacco is columnist in het blad Personeelbeleid.

www.vandenbergtraining.nl


 

 Joyce Hagenaars

JoyceHagenaarsJoyce is organisatiecoach en heeft veel ervaring met het begeleiden van overheidsorganisaties in verandering. Hierbij is het voor haar belangrijk dat medewerkers en 'klanten' zich herkennen in een veranderende context.

Als 'oud' senior adviseur Personeel en Organisatie gaat haar aandacht niet voor niets uit naar de organisatiedimensie Mens en Organisatie. Haar werkwijze is doelgericht en Joyce is een echte 'bruggenbouwer'.

Joyce is gecertificeerd adviseur Profile Dynamics® (www.profiledynamics.nl) en Veranderverandermonitor® (www.verandermonitor.nl).


www.cowerkers.eu


 

 Mecheline Klijs

MechelineMecheline heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de professionalisering en inrichting van de HR functie binnen organisaties. Daarnaast ligt haar passie bij het begeleiden van veranderkundige vraagstukken en heeft zij ruime ervaring in het trainen en begeleiden van groepen.

Haar manier van werken is enthousiast en pragmatisch met een gezonde dosis humor.

 

 

 

 
www.dikkerklijs.nl 


 

Marie-José Krijgsman 

krijgsmanMarie-José Krijgsman houdt van een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en fit zijn. Met alle verleidingen, een hoog eigen verwachtingspatroon en een drukke agenda, is het niet makkelijk om telkens de juiste keuzes te maken. Zij helpt de coachklant om stap voor stap te ontdekken wat goed voor hem is en wat past in zijn situatie. Ze gaat op zoek naar kleine veranderingen die prima vol te houden zijn.

Zij gelooft in positieve gezondheidseffecten als je de aandacht voor goede voeding, bewegen en omgaan met stress met elkaar combineert. In haar coaching zijn deze drie pijlers telkens onlosmakelijk met elkaar verbonden: Food – Move – Brain.

 

www.plan-c-lifestyle.nl


 

Jocelyn Manderveld

jocelynJocelyn Manderveld staat met haar bureau Passion4learning voor passie van leren met behulp van ICT. Zij volgt nieuwe ontwikkelingen & technologieën op de voet en beoordeelt deze op de meerwaarde voor leren.

Bij Passion4learning kunt u terecht voor:

- projectmanagement van scholing- en innovatieprojecten;
- advisering over het inzetten van (ICT)-instrumenten bij het realiseren van leer- en ontwikkeltrajecten.

 

 

www.passion4-learning.nl  

 

quotes

"Mariëlle de Graaf is een kei in haar werk. Passie en vakmanschap ten voeten uit. Serieus, een lach, een traan. Ik heb veel van haar geleerd." - Meriam van Oevelen, Commercieel Medewerker Binnendienst bij DG Select Uitzendbureau te Steenbergen