Kwaliteitskeurmerk

Accreditatie

NOBCO

logo nobcoMariëlle de Graaf is geaccrediteerd als 'Practitioner' volgens de European Individual Accreditation (EIA). Zij is daarmee een gecertificeerde beroepscoach. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). De NOBCO is de belangenorganisatie voor beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel is van hun werk. 

Passion4work werkt dan ook volgens de NOBCO kwaliteitsnormen en Internationale Ethische Code. Dit garandeert naast kwaliteit, bescherming van de privacy en toepassing van de normen en waarden. Bij eventuele geschillen staat NOBCO garant voor goede bemiddeling en afwikkeling middels het klachtenreglement.

EMCC-nl

logo emcc eiaSinds 2008 heeft de NOBCO zich aangesloten bij de European Mentoring and Coaching Council (EMCC-nl). Alle aangesloten coaches van de NOBCO zijn daarmee een 'member' van deze organisatie. EMCC-nl is er om de professionele uitvoering, en de verwachtingen, van mentoring en coaching in Europa te bevorderen.

NOLOC

nolocMariëlle de Graaf is ook (aspirant) lid van de Noloc. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. De ruim 2.500 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, beroepskeuze-advies, re-integratie en carrièrecoaching.