Skip to main content

Stress & Burn-out coaching

Last van stress of burn-out klachten? Neem dan contact op!

Passion4work

Stress & Burn-out

Jouw plek voor stress- en burn-outcoaching! Voel je de druk van het dagelijks leven? Geen zorgen, ik ben er om je te helpen. Bij mij draait alles om het terugwinnen van je balans en het herontdekken van jouw persoonlijke kracht. Laat die stress niet langer jouw leven beheersen - samen gaan we voor een energiekere en positievere versie van jou! Klaar om de eerste stap te zetten naar een relaxter en gelukkiger leven? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek over stress & burn-out!

Werkwijze voor Stress & Burn-out coaching

Passion4work hanteert de volgende werkwijzen:

  • Persoonlijke gesprekken (face to face op kantoor en/of in de natuur, bijvoorbeeld ‘walk and talk’ en wandelcoaching).
  • Online coaching middels Microsoft Teams (chatten, berichten posten, bestanden delen en videobellen).
  • Telefonische gesprekken.
  • Online testomgeving.
  • Sporten en ontspannen onder begeleiding van een personal trainer.
  • Leefstijl- en vitaliteitsadvies.

Erkende coach

Mariëlle de Graaf is een erkende beroepscoach. Zij is geschoold in het vak (Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-methode) en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten als het gaat om stress- en burn-out gerelateerde klachten.

Coachlocaties

De stress & burn-out coachgesprekken vinden plaats op het kantoor van Passion4work, Grondmolen 7 te Halsteren of bij Stichting Zigzag, Edisonweg 8a te Vlissingen. Je parkeert daar gratis en voor de deur. Het is ook mogelijk om op andere locaties gesprekken te voeren met elkaar. Omdat Passion4work verschillende werkwijzen hanteert in een traject, kan je ook online begeleid worden.


Contact

Wil je praten over je stress of burn-out en ben je op zoek naar ondersteuning? Ik sta klaar om naar je te luisteren en je te begeleiden op weg naar herstel. Neem gerust contact met mij op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren. Laten we samen aan de slag gaan om jou te helpen de rust en balans te vinden die je nodig hebt.

Neem contact op