re-integratie

Weer fit én met passie naar de arbeidsmarkt!

 
Op dit moment heeft u geen baan en een arbeidsongeschiktheids- of ziektewetuitkering van het UWV. U wilt graag weer werken, maar vindt dat ook moeilijk. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien bent u al lange tijd niet actief geweest op de arbeidsmarkt en is de stap naar een betaalde baan voor u erg groot? U wilt dan liever eerst een tussenstap maken. Wellicht heeft u recentelijk gewerkt, maar bent u een stukje zelfvertrouwen en ritme kwijtgeraakt sinds u ziek bent geworden en zonder werk zit? Mogelijk weet u niet wat voor soort werk u zou kunnen doen? Of weet u het even helemaal niet meer.

Herkent u dit?
Dan komen we graag met u in gesprek. Passion4work begeleidt al jaren succesvol werkzoekenden naar een passende en duurzame baan. We zorgen ervoor dat u weer een stap kan maken richting betaald werk. Passion4work vindt het belangrijk dat u weer fit én met passie naar de arbeidsmarkt gaat.

Werkfit maken
‘Werkfit maken’ is een re-integratietraject voor klanten met een AG-uitkering of een ZW-uitkering (WGA, WIA, WAO, Wajong, of WAZ) en beschikken over arbeidsvermogen. Het hoofddoel van het traject is dat u weer aan het werk kan. Daarbij richt Passion4work zich op: het versterken van de werknemersvaardigheden, verbeteren van uw persoonlijke effectiviteit en het in kaart brengen van uw arbeidsmarktpositie. Tijdens de intake spreken we af hoe we de onderdelen uit het UWV-Werkplan gaan uitvoeren. We maken concrete afspraken over de resultaten, de duur van het traject, het aantal begeleidingsuren en welke stappen er nodig zijn. Het is belangrijk dat uw begeleidingstraject zo goed mogelijk bij u en uw situatie aansluit. (Een traject ‘Werkfit maken’ duurt maximaal 18 maanden.)

werkfitmaken

Als u kiest voor Passion4work, dan krijgt u persoonlijke begeleiding op maat, aandacht en betrokkenheid. Wij kijken liever naar mogelijkheden en denken in oplossingen. Passion4work vindt het belangrijk dat u zelf het roer (weer) in eigen hand neemt en nadenkt over uw talenten en hoe die het beste tot zijn recht kunnen komen.

Erkende coaches
Passion4work werkt tijdens dit traject uitsluitend met erkende coaches. Mariëlle de Graaf is een erkend beroepscoach en Marie-José Krijgsman is een erkend vitaal coach. Zij zijn beiden geschoold in het vak en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten naar de arbeidsmarkt.

“Bij Passion4work krijg je het gevoel dat je niet een nummer bent, maar écht een klant die resultaat zal gaan halen.”

Coachlocatie
De coachgesprekken vinden plaats in het kantoor van Passion4work, Grondmolen 7 te Halsteren. U parkeert daar gratis en voor de deur. Het is ook mogelijk om op andere locaties gesprekken te voeren met elkaar. Omdat Passion4work verschillende werkwijzen hanteert in een traject, kunt u bij bepaalde onderdelen ook thuis begeleid worden.

Werkwijzen
Passion4work hanteert de volgende werkwijzen:

  • Persoonlijke gesprekken (bijvoorbeeld ook ‘walk and talk’).
  • Sporten en ontspannen onder begeleiding van een personal trainer.
  • Leefstijl- en vitaliteitsadvies.
  • E-coaching (schriftelijk/email/WhatsApp).
  • Telefonisch (bijvoorbeeld via Skype).
  • Online testlokaal.

Contact en informatie
Aanmelden voor het programma ‘Werkfit maken’, verloopt via de begeleider van het UWV. Interesse kan ook kenbaar gemaakt worden via ons contactformulier. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en ter oriëntatie. U mag ook altijd persoonlijk contact opnemen via het telefoonnummer 0164-630302 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

doolhof

quotes

"Mariëlle de Graaf, bedankt voor alle inspiratie, wijsheid en duwtjes in de goede richting!" - Loes Maas, Management Assistent bij SVZ te Breda