Skip to main content

Loopbaancoaching

“Welke stap wil je zetten?”

 

p4w artikel loopbaancoach

Strookt wat jij belangrijk vindt nog met je werkomgeving? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd voor loopbaancoaching. Om je te bezinnen, de regie (weer) te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wil zijn.

Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching neem je het roer weer in eigen hand. Passion4work gaat te werk volgens een vaste structuur. De invulling van het traject is altijd op maat. Je ontdekt (opnieuw) welk werktype je bent, wat je werkelijk drijft in je werk, wat jouw waarden en behoeften zijn, wat je te bieden hebt en wat voor een soort werkomgeving bij jou past. Je krijgt een frisse blik op je talenten, ambities en je inzetbaarheid. Dat inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil, brengt je verder. Het geeft je (hernieuwde) energie om door te gaan. Bij je huidige werkgever of een andere. Je ervaart de vrijheid om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Naast loopbaancoaching als compleet traject, bieden we ook een Loopbaan-APK aan. Een loopbaan-APK is een ‘loopbaancheck’ in een beperkt aantal sessies.

Loopbaan-APK

Wil je in een beperkt aantal sessies inzicht krijgen in jouw inzetbaarheid? In hoe je jouw kennis en ervaring, maar ook je talenten en drijfveren kan inzetten in de arbeidsmarkt? Welke omgeving bij jou past en waar vraag is naar wat jij te bieden hebt? Een Loopbaan-APK zet jezelf en je loopbaan weer op scherp!

Erkende coach

Mariëlle de Graaf is een erkende beroepscoach. Zij is geschoold in het vak en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten met loopbaanvragen.

“Mariëlle de Graaf zet zich met passie en gedrevenheid in voor jou. Ze is écht bereid om je verder te helpen in je loopbaan.”

Coachlocaties

De coachgesprekken vinden plaats op het kantoor van Passion4work, Grondmolen 7 te Halsteren of bij Stichting Zigzag, Edisonweg 8a te Vlissingen. Je parkeert daar gratis en voor de deur. Het is ook mogelijk om op andere locaties gesprekken te voeren met elkaar. Omdat Passion4work verschillende werkwijzen hanteert in een traject, kan je ook online begeleid worden.

Werkwijzen

Passion4work hanteert de volgende werkwijzen:

  • Persoonlijke gesprekken (face to face op kantoor en/of in de natuur, bijvoorbeeld ‘walk and talk’ en wandelcoaching).
  • Online coaching middels Microsoft Teams (chatten, berichten posten, bestanden delen en videobellen).
  • Telefonische gesprekken.
  • Online testomgeving.

Offerte

Passion4work stelt na het kennismakingsgesprek een offerte op met daarin de doelstelling, opbouw van het loopbaantraject, duur, tarief etcetera. We leveren altijd maatwerk.

Contact

Ben je geïnteresseerd in loopbaancoaching? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

Flyer

flyer loopbaancoaching
Loopbaancoaching