Skip to main content

Persoonlijk profiel

"Vertel me eens, wat vind je nu écht leuk?"


Mariëlle de Graaf is nadrukkelijk op zoek naar waar iemands ogen van gaan stralen. Haar passie ligt op het gebied van duurzame inzetbaarheid van professionals. Zij houdt daarbij de verbinding tussen passie – inzetbaarheid – werk scherp in de gaten. Zij vindt het een uitdaging om samen met de professional te onderzoeken wat zijn persoonlijkheid en werkstijl, drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelgebieden zijn. 

marielle profielStijl

'Ervarend leren' is haar vertrekpunt. Feedback is de manier om te ontwikkelen en zij schroomt niet daarmee creatief om te gaan: cartoons, metaforen en kaarten met tekst. Als de boodschap maar binnenkomt. Zij houdt van de zoektocht naar authenticiteit en heeft een positieve kijk op de toekomst. Vrolijkheid, spontaniteit en humor kenmerken Mariëlle. Haar stijl is te typeren als 'respectvol confronterend'. Ze is vooral heel laagdrempelig, direct en duidelijk in haar manier van communicatie.

Co-creatie

Ze investeert gerichte tijd en energie in het opbouwen van een goede relatie met haar opdrachtgevers. Haar streven is een co-creatie; op een gelijkwaardig niveau met de klant meewerken.Afhankelijk van de wensen en behoeften, zoekt ze steeds naar passende op-maat trajecten.

Loopbaan

Ze is begonnen bij de Fontys Bedrijfshogeschool Katholieke Leergangen te Tilburg/Eindhoven als (hoofd)docent Communicatie. Daar was ze verantwoordelijk voor het vak PR & Communicatie. Ze maakte daarna de overstap naar het adviesbureau in personeelsmanagement Van den Broek & partners te Breda. De stap van doceren naar adviseren en trainen is daarmee gezet. Om meer allround te worden op het gebied van HR, heeft ze haar professionele ontwikkeling voortgezet bij Elsevier Opleidingen te Zwijndrecht en later de Boertiengroep gevestigd in Naarden. Mariëlle beweegt zich makkelijk tussen persoonlijke en teamontwikkelingsvraagstukken. Haar passie voor het werk geeft ze vorm in haar bedrijf Passion4work dat ze in 2007 heeft opgericht. Mariëlle is geaccrediteerd als 'Practitioner' volgens de European Individual Accreditation (EIA) en is daarmee een gecertificeerde beroepscoach.

Opleidingen

Mariëlle studeerde Communicatie aan de HEAO te Eindhoven. Vervolgens heeft ze zich hard gemaakt voor nog een studie Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. In 2008 heeft ze de opleiding Intuïtieve Coaching met succes afgerond bij IMC Mensontwikkeling te Aalsmeer. Intuïtieve coaching gaat uit van een bewuste waarneming van luisteren, kijken, denken en voelen in het hier en nu. Oprecht contact maken met de ander. Ieder jaar volgt ze verdiepende opleidingen en cursussen om haar kennis up-to-date te houden. Haar zakelijk profiel is ook te vinden op www.linkedin.com/in/marielledegraaf.

Contact

Mariëlle de Graaf heeft sinds de oprichting van haar eigen bedrijf al meer dan 250 professionals mogen helpen met allerlei arbeidsgerelateerde vraagstukken. Wil jij ook met haar in zee gaan? Neem dan persoonlijk contact met haar op of vul het contactformulier in.