passion4work

Maak werk van je passie

bloem

Wie zijn wij?
Passion4work richt zich in de basis op arbeidsvraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerktrajecten op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling. Passion4work verzorgt individuele coaching en training, outplacement, re-integratie en teamcoaching. Ons bureau is gevestigd in Halsteren (gemeente Bergen op Zoom NBr). Van daaruit zijn we werkzaam in zowel profit als non-profit branches. 

Waar staan wij voor?
Passion4work maakt zich hard voor 'duurzame inzetbaarheid onder eigen regie'. Ons motto is: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken".

Co-creation
Indien je een vraag hebt, maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 'Co-creation' staat bij ons voorop. Samen streven naar een traject dat past bij jou! 

Netwerk van professionals
Passion4work werkt nauw samen met andere professionals. Zij zijn allen zelfstandig ondernemer en erg gedreven in hun vak.

Ben je geïnteresseerd in ons maatwerk? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

quotes

"Mariëlle de Graaf wordt binnen Graphic Packaging International ingezet als bedrijfscoach voor werknemers met diverse vraagstukken. Zij heeft laten zien dat zij werknemers vooruit helpt. Ze is gedegen, integer en creatief in haar proces." - Jan-Jaap van Ingen, (oud) HR manager GPI te Hoogerheide