Skip to main content

Passion4work

"Maak werk van je passie!"

bloem

Wie zijn wij?

Passion4work richt zich in de basis op arbeidsvraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerktrajecten op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling. Passion4work verzorgt individuele coaching en training, loopbaan (carrière), outplacement (ontslag), re-integratie (ziekte) en teamcoaching. Ons kantoor is gevestigd in Halsteren (gemeente Bergen op Zoom NBr). Voor Zeeuwse klanten is, indien gewenst, de afspreeklocatie in Vlissingen. We zijn actief in de regio West-Brabant en Zeeland en werken voor zowel organisaties  als particulieren. Een overzicht van onze klanten is tevens te vinden op de site.  

Waar staan wij voor?

Passion4work maakt zich hard voor 'duurzame inzetbaarheid onder eigen regie'. Ons motto is: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken". Kijk je bij Passion4work in de spiegel, dan word je uitgedaagd, gestimuleerd en geconfronteerd. Raken en geraakt worden, daar draait het om!

Co-creatie

Indien je een vraag hebt, maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 'Co-creatie' staat bij ons voorop. Samen streven naar een traject dat past bij jou! 

Netwerk van professionals

Passion4work werkt nauw samen met andere professionals. Zij zijn allen zelfstandig ondernemer en erg gedreven in hun vak. Denk daarbij aan de specialisaties: organisatieadviseur, onderwijsadviseur, lifestyle coach, vitaalcoach en trainingsacteur.

Contact

Ben je geïnteresseerd in ons maatwerk? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.