Klanten aan het woord

Van baan naar passie naar eigen bedrijf

Bij het eerste contact met Mariëlle had ik een duidelijke vraag. “In mijn huidige werk ben ik mijn passie kwijt geraakt, kun jij mij helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Het is lang geleden dat ik gesolliciteerd heb en weet nu niet goed hoe ik dit het beste aan kan pakken.”

Naast de uitgesproken vraag wist Mariëlle ook direct mijn onuitgesproken vraag helder op tafel te leggen; wie ben ik, waar sta ik nu in het leven, welke kwaliteiten heb ik en hoe wil ik deze inzetten.
Mariëlle heeft me aan het werk gezet om eerst een antwoord op deze vragen te gaan vinden. Met de inzet van professionele instrumenten zijn we aan de slag gegaan. Het heeft geresulteerd in een mooi, compleet portfolio waarin ik mezelf als ‘sterk merk’ presenteer.

Door op deze wijze mezelf te herontdekken kreeg ik ook steeds meer plezier in het zoeken naar de antwoorden op mijn onderliggende vragen. Maar bovenal gaf het me ook weer het vertrouwen in mezelf terug.
Tevens heeft ze me uitgedaagd om mijn netwerk te vergroten en mezelf via LinkedIn te promoten. Wat direct resulteerde in aanvragen voor connecties en het bekijken van mijn profiel.

Waar we begonnen met het doel, het vinden van een andere baan, heb ik in de loop van het coachingstraject een belangrijker doel behaald. Het terug vinden van mijn passie; het ontwikkelen en implementeren van eHealth toepassingen met als doel cliënten te faciliteren bij het nemen van de regie bij het eigen herstelproces.

Met het terugvinden van mijn passie, kwamen we ook tot de ontdekking dat mijn passie niet makkelijk in 1 baan bij 1 baas te vangen valt. Het begin van de ontdekkingstocht naar eigen ondernemerschap. Mariëlle heeft de coaching zo aangepast dat ze mij ook hierbij op de juiste wijze heeft ondersteund.

Vol trots kan ik dan nu ook zeggen: ik zocht een baan, maar vond mijn eigen bedrijf!

Wendy Nijman
Projecten en advies voor de zorg

Wil je ook gecoacht worden door Passion4work? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

CONTACT

info@passion4work.nl

Grondmolen 7

4661 TT HALSTEREN