Samen op zoek naar een passende baan

Activerend en enthousiast
Ruim 1,5 jaar na het afronden van mijn HBO opleiding, had ik nog steeds geen passende baan op niveau gevonden. Door de vele afwijzingen op mijn sollicitatiebrieven, reageerde ik inmiddels niet meer zo enthousiast op de vacatures. Ik verloor de motivatie om actief bezig te zijn met de zoektocht naar geschikt werk. Mariëlle heeft dit goed opgepakt in het begin van het coachingstraject en weten om te buigen. Zij heeft een actieve manier van werken en een aanstekelijk enthousiasme. Ik kreeg er gelukkig weer zin in!

Mariëlle heeft mij weten te overtuigen om me via social media (Linkedin, Twitter) duidelijker en herkenbaarder als ‘werkzoekende’ te profileren. 'Creëer een sterk merk', was haar terugkerend advies! Mijn CV en motivatiebrief zijn grondig onder handen genomen en de gekozen coachingsvorm leverde direct sollicitatiegesprekken op. Ze daagde me steeds weer uit om nog meer lef te tonen. Ieder gesprek bereidden we samen voor en achteraf namen we de tijd voor een evaluatie. De verbeterpunten kon ik weer toepassen in de daaropvolgende gesprekken. 

Naast de zoektocht naar een passende baan, heeft Mariëlle mij ook door de arbeidsvoorwaardenonderhandeling heen 'geloodst'. Achter de schermen heeft ze me uitgelegd welke regels en wetten van toepassing zijn op mijn contract en nieuwe functie, zodat ik goed voorbereid was. 

We zijn bijna 2 maanden verder en ik kan met zekerheid zeggen dat ik een baan en een bedrijf heb gevonden die bij me passen. Mede dankzij het coachingstraject bij Passion4work! Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een andere (meer) passende baan.

André van der Graaf, Chemisch Analist

Wil je ook gecoacht worden door Passion4work? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.