Klanten aan het woord

Ik leerde te kijken naar mogelijkheden in plaats van tekortkomingen

Ik ging op zoek naar een coachingsbedrijf dat mij op afstand wilde begeleiden. Ik benaderde Mariëlle met mijn verzoek en ze reageerde daar positief op. We spraken af om ecoaching als werkwijze in te zetten tijdens ons traject. Het werkboek stuurde ze naar me toe en de opdrachten mocht ik via de mail insturen naar haar. We hadden daarna veel contact met elkaar via WhatsApp en de telefoon. Ook las ze op afstand mee met mijn blogs. Deze manier van werken sloot perfect aan bij me en mijn situatie.

De begeleiding via Passion4work heeft mij veel gebracht. Het was een interessant proces van ruim anderhalf jaar waarbij ik mezelf beter heb leren kennen en het ook duidelijker werd waar mijn interesses, passie en kracht liggen. Ik leerde dankzij Mariëlle mijn fysieke beperkingen te accepteren en te kijken naar mogelijkheden in plaats van tekortkomingen.

Ik voelde me gesteund in onze gesprekken en ben gemotiveerd met de oefeningen en opdrachten aan de gang gegaan. De opbouw hiervan was goed afgestemd op mijn tempo en waar nodig was er altijd een stukje stimulans. Het was niet moeilijk om de positieve energie en het enthousiasme van Mariëlle over te nemen.

Ik weet zeker dat ik hier nog lang wat aan zal hebben en het geleerde op de juiste momenten in zal kunnen zetten met een goed resultaat.

Karin

Wil je ook gecoacht worden door Passion4work? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

CONTACT

info@passion4work.nl

Grondmolen 7

4661 TT HALSTEREN