Klanten aan het woord

Ik heb van mijn vrijwilligerswerk mijn baan kunnen maken

Mijn eerste contact met Mariëlle was via een telefoongesprek. Ik belde haar op met de vraag of ze openstond voor een kennismakingsgesprek. Voor mij is het heel belangrijk dat er is klik is met de coach en dat we in alle rust kunnen praten met elkaar.

Wat mij tijdens de kennismaking al direct opviel, is dat ze een luisterend oor heeft. Ik durfde met haar wel een coachingstraject aan te gaan bij het vinden van een nieuwe passende baan. Ik wist dat ik niet meer terug de bakkerij in wilde als verkoopmedewerker. Ik wilde graag in de zorgsector werken, daar waar ik ook al voor een paar uur in de week vrijwilligerswerk deed.

Uiteindelijk heb ik mijn nieuwe baan sneller gevonden dan verwacht (binnen 2 weken) en veranderde de doelstelling van het coachingstraject. Mariëlle stelde zich heel flexibel en meedenkend op. Door op een kans te reageren, ‘rolde’ ik via mijn vrijwilligerswerk (beweging en genietmomenten creëren) bij Surplus in een baan als huiskamerassistent. Na twee keer een contract van 6 maanden en één keer een contract van 1 jaar, kan ik eindelijk van de daken schreeuwen dat ik een vaste aanstelling heb gekregen voor 18 uur in de week. Ik geniet nog steeds iedere dag van de dementerende ouderen die ik mag verzorgen.

In mijn coachingstraject heb ik steeds persoonlijke casussen besproken met Mariëlle. Door haar heb ik geleerd hoe ik beter mijn ‘mannetje’ kan staan. Ik heb ontspanningstips gekregen en geleerd om te letten op de hoeveelheid uren die ik achter elkaar maak. Ook ben ik alert op de overuren die ik maak. Ik voel me gewaardeerd op mijn werk, krijg regelmatig complimenten van mijn leidinggevende en dat vind ik prettig. Ik heb een fijn en leerzaam traject gedaan bij Passion4work en ik zou het iedereen willen aanraden. Tijdens ons coachingstraject hebben we deels online en deels offline gewerkt. Zeker in het coronatijdperk is dat een hele aangename en efficiënte manier van werken met elkaar.

Mascha Krijgh

Wil je ook gecoacht worden door Passion4work? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

CONTACT

info@passion4work.nl

Grondmolen 7

4661 TT HALSTEREN