Klanten aan het woord

Hoe raak ik weer fit om te gaan werken?

Dat was voor mij de vraag, waarmee ik al een tijdje rondliep. Herstellend van een burn-out, vond ik bij Mariëlle de hulp die ik nodig had. Ik had eerst een duidelijke doelstelling, sec gericht op het ‘werkfit raken’, maar verder in het traject hebben we ook hard kunnen werken aan een verbetering van de arbeidsmarktinstrumenten (en vaardigheden) om goed te kunnen solliciteren.

Mariëlle heeft mij tijdens de gesprekken anders naar dingen laten kijken. Dit heeft me voor een groot deel geholpen bij het ‘werkfit raken’. De frustraties die ik had, leerde ik beter te relativeren en te uiten. We namen ook mijn dagbesteding onder de loep. Ze vond het belangrijk voor mijn herstel dat ik actief en in beweging bleef.
Het prettige aan het coachtraject was ook dat ik een duidelijker beeld van mijzelf kreeg. We stelden zowel een persoonlijk als een werkgerelateerd profiel op. Beide profielen zijn handig bij je zoektocht naar het vinden van een passende baan. Wie ben je en hoe wil je jezelf zakelijk laten zien?

Als bijkomend voordeel heeft Mariëlle een uitgebreid netwerk, dat ze kan inzetten waar nodig. Ook hebben we gewerkt aan de uitbreiding van mijn eigen professionele netwerk. Via een zakelijk profiel op LinkedIn en een verbeterd cv, geplaatst op verschillende vacaturesites, ben ik beter zichtbaar geworden voor potentiële werkgevers.
Door de prettige en open samenwerking, is het uiteindelijk een zeer succesvol traject geworden met mooie resultaten. Ik word nu benaderd om te komen solliciteren en dat is uiteindelijk een hele prettige en luxe uitgangspositie!

Eelko Beukema

Wil je ook gecoacht worden door Passion4work? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

CONTACT

info@passion4work.nl

Grondmolen 7

4661 TT HALSTEREN