Binnen 3,5 maand als 50-plusser weer aan de slag

Na een carrière van 35 jaar, ben ik vertrokken bij mijn 1e werkgever. Een nieuwe uitdaging lonkte, maar gaf tegelijkertijd ook koudwatervrees. Mijn outplacementbudget wilde ik daarom ‘nuttig’ besteden. Bij enkele grote bureaus langs geweest, maar had daar geen goed gevoel bij. Zowel bij het eerste telefonische contact als bij de echte kennismaking, toonde Mariëlle zich heel betrokken. Dit gaf voor mij de doorslag om met haar in zee te gaan.

Tijdens het gehele (korte) traject, was er een heel goed contact. Zelfs ’s avonds als in het weekend stond zij klaar om mij bij vragen te helpen. Mariëlle geeft je het gevoel dat je een persoon bent en niet een nummer, zodat je met je eigen specifieke hulpvraag weer de arbeidsmarkt op kan gaan. 35 jaar niet gesolliciteerd, een cv dat niet goed was (Mariëlle was de eerste die dat aangaf) en nieuwe technieken die nodig zijn op de huidige markt, weerhielden ons er niet van om er vol voor te gaan en alles uit de kast te halen om indruk te maken op potentiële werkgevers. Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gekozen om niet alleen een ‘curriculum vitae’, maar ook een ‘curriculum future’ op te stellen. Uiteindelijk heeft het tot resultaat geboekt. Daar waar normaal > 1 jaar tijd nodig is om weer een baan te krijgen, was ik als 50-plusser binnen 3,5 maand aan de slag.

Ook nu word ik nog steeds benaderd, maar moet ik zeggen: “Helaas ben ik al voorzien”. Ik heb op dit moment een prachtige baan en kan hier geheel mijn talenten laten zien. Ik beveel iedereen aan om met Passion4work aan de slag te gaan en wens Mariëlle veel succes toe met haar bedrijf en het aantrekken van nieuwe klanten!

Ronald Ostermeier, Lead Process Engineer

Wil je ook gecoacht worden door Passion4work? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.