klanten aan het woord

Van baan naar passie naar eigen bedrijf

Bij het eerste contact met Mariëlle had ik een duidelijke vraag. “In mijn huidige werk ben ik mijn passie kwijt geraakt, kun jij mij helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Het is lang geleden dat ik gesolliciteerd heb en weet nu niet goed hoe ik dit het beste aan kan pakken.”

Lees meer...

Samen op zoek naar een passende baan

Activerend en enthousiast
Ruim 1,5 jaar na het afronden van mijn HBO opleiding, had ik nog steeds geen passende baan op niveau gevonden. Door de vele afwijzingen op mijn sollicitatiebrieven, reageerde ik inmiddels niet meer zo enthousiast op de vacatures. Ik verloor de motivatie om actief bezig te zijn met de zoektocht naar geschikt werk. Mariëlle heeft dit goed opgepakt in het begin van het coachingstraject en weten om te buigen. Zij heeft een actieve manier van werken en een aanstekelijk enthousiasme. Ik kreeg er gelukkig weer zin in!

Lees meer...

quotes

"Mariëlle de Graaf is een kei in haar werk. Passie en vakmanschap ten voeten uit. Serieus, een lach, een traan. Ik heb veel van haar geleerd." - Meriam van Oevelen, (ondersteunend) recruiter bij DRV Accountants te Goes