visie

Welk talent houd jij verborgen?

freedomsculpture
    Freedom Sculpture van Zenos Frudakis

De steen
Michelangelo kreeg van een bewonderaar de vraag hoe hij het voor elkaar kreeg om zo'n groot, massief blok steen met hamer en beitel zo te bewerken dat het werd omgevormd tot een prachtig beeld. De kunstenaar antwoordde: "Ik vorm niet de steen om tot een beeld, ik bevrijd het beeld dat in de steen zit opgesloten".

Begeleiding in onthulling
De mens heeft alles in zich, maar is op dit moment, in deze context, tijdelijk niet in staat zijn eigen 'beeld' te onthullen. Hiervoor heeft hij een Michelangelo nodig, die hem begeleidt in het bevrijden van het beeld.

Het is belangrijk dat u zich prettig voelt in uw werk en dat u uw passie erin kwijt kan om verder te groeien als professional en als mens. Alleen dan maakt u gebruik van al uw creativiteit, levert uw werk u energie op in plaats van dat het u energie kost en komt u 's avonds weer opgeruimd thuis van uw werk. Coaching kan u daarbij ondersteunen. Wie wil nou niet met plezier naar zijn werk?

Spreekt onze visie u aan? Neem dan persoonlijk contact op of vul het contactformulier in.

quotes

"Mariƫlle de Graaf is een betrokken trainer en coach die met humor en ruimte voor diverse invalshoeken tot resultaten en inzichten komt." - Yvette Eimers, zelfstandig ondernemer, psycholoog te Heusden